Sesderma C-VIT, Liposomal serum, 30 ml, ansiktsserum med vitamin C

Sesderma C-VIT ansiktsserum inneholder den mest stabile formen for Vitamin C – 3-0-Ethyl Ascorbic Acid. Er det mulig for denne essensielle ingrediensen å være effektiv når den er blandet med alle de andre ingrediensene som utgjør dette serumet? Hvilke andre egenskaper har dette ansiktsserumet?

De tre grunnleggende oppgavene til dette hudpleieproduktet er å motkjempe fire radikaler, fremme gløden i huden, og stimulere kollagensyntesen. I tillegg til dette vil ansiktsserum med vitamin C forbedre hudens elastisitet og forfine overflaten, gitt at det blir brukt jevnlig. I tillegg er Sesderma C-VIT anbefalt som behandling mot de negative konsekvensene av fotoaldring. Helt til slutt gjør dette serumet veggene i kapillarene sterkere, hvilket er bra for couperøs hus.

Listen over ingredienser i Sesderma C-VIT ser ganske bra ut. I tillegg til vitamin C, inneholder serumet også ginkgo og ekstrakt fra hvite morbær. En potensiell negativ ting, er at konsentrasjonen av fiskeolje er høy, hvilket kan føre til tette porer. I tillegg inneholder serumet alkohol, som kan føre til uttørking av huden. En god ting er imidlertid at Sesderma C-VIT blir solgt i svarte glassflasker, som betyr at produktet bevarer egenskapene sine lenge.

scroll top